Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţie în forţă la Iași în cazul unei femei care a încercat să se sinucidă: a dat foc la covor și s-a rănit la brațe

facebook.com
112 SMURD salvare

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Poliţiei şi SMURD au fost solicitate să intervină după ce o femeie din comuna Dancu s-a blocat în locuinţă şi a încercat să se sinucidă, anunță AGERPRES.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Potrivit reprezentanţilor ISU, a fost primit un apel la Serviciul 112 care anunţa că o femeie care locuieşte în comuna Dancu, o suburbie a Iaşiului, ameninţă că se sinucide. Potrivit sesizării, din apartamentul acesteia, situat la etajul trei al unui bloc, mirosea a gaz metan. Pentru a evita o tragedie de proporţii, vecinii femeii au închis conducta de gaz de pe casa scării.

"Din fericire, scurgerea de gaz nu a fost aşa de mare încât să provoace o explozie. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a dat foc la covor şi şi-a tăiat venele. La faţa locului a fost trimis un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a incendiilor cu autoscară şi unul de terapie intensivă mobilă", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Femeia a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

"Pacienta prezenta plăgi tăiate la nivelul antebraţului bilateral, a suferit şi intoxicaţie cu fum şi a ingerat voluntar diluant pe fondul unei stări depresive. Ea este stabilă hemodinamic şi respirator. După tratament va fi internată în Clinica Medicală-Toxicologie şi se va solicita consult psihiatric", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.