Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţii exemplare pentru deszăpezire în Sectorul 6 (Foto)

ADPDU Sector 6
deszapezire

Noaptea trecută, când în Capitală a nins abundent, primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu a coordonat din teren acţiunea de deszăpezire derulată de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) și S.C. Urban S.A., în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal.

O importanţă deosebită a fost acordată curăţării de zăpadă a străzilor şi trotuarelor din zonele unde sunt amplasate obiective de interes social: unităţi sanitare, pieţe, creşe, grădiniţe şi şcoli.

Astfel, S.C. Urban S.A. a acţionat în acest interval de timp pe străzile principale şi secundare cu: 58 de utilaje (pluguri, sărăriţe, cisterne şi încărcătoare frontale), împrăştiind 490 de tone de material antiderapant, lichid și solid. În ceea ce priveşte forţa de muncă, 65 de lucrători ai Urban s-au aflat noaptea trecută pe teren.

În paralel, ADPDU Sector 6 a acţionat prin operaţiuni de împrăştiere material antiderapant pe arterele secundare de circulaţie din cartierul Drumul Taberei. În acest moment, se intervine cu 215 lucrători și 64 de utilaje, stocurile de material antiderapant pregătite fiind de peste 780 de tone.

“Pe tot parcursul zilei de astăzi, voi fi pe teren, alături de colegii implicați în acțiunile de deszăpezire, pentru a  mă  asigura că intervenţiile sunt prompte şi eficiente. Rog cetăţenii să ne semnaleze la dispeceratul Poliției Locale Sector 6 toate situațiile de străzi blocate sau copaci căzuți”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Pentru situaţiile de urgenţă, membrii comunităţii pot apela 24 de ore din 24 dispeceratul Poliţiei Locale Sector 6 la numerele de telefon 021/413.16.20 sau 021/9546.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.