Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenții în forță! Peste 5.000 de acțiuni și amenzi de 2 milioane de lei în ultimele 24 de ore

Poliţia Română
masina politie bmw

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au avut, în ultimele 24 de ore, aproape 5.000 de intervenţii, iar poliţiştii şi jandarmii au dat amenzi de aproape două milioane de lei.

 

“Menţinerea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, supravegherea şi controlul frontierei de stat şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă au reprezentat principalele misiuni ale efectivelor Ministerului Afacerilor Interne din ultimele 24 de ore.
Angajaţii din structurile operative ale MAI au intervenit la 4.943 intervenţii  în sprijinul cetăţenilor, 3.243 fiind pe linie de ordine publică, iar 1.700 în situaţii de urgenţă”, au transmis sâmbătă, reprezentanţii MAI. Astfel, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de drum pentru a asigura fluidizarea circulaţiei şi pentru a preveni producerea unor evenimente grave, conform News.ro

 

“În cursul zilei de ieri, aceştia au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 399 de permise (dintre care 47 pentru consum de alcool şi 5 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise) şi au retras 200 certificate de înmatriculare”, au mai precizat reprezentanţii MAI.
Ei au adăugat că la nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 959 de posibile infracţiuni, 21% dintre acestea fiind sesizări din oficiu. Totodată, echipajele de ordine publică, aflate în executarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant 137 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 141 de fapte penale.
De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost dispuse măsuri preventive pentru 32 de persoane şi au fost depistate 18 persoane urmărite naţional sau internaţional.
Totodată, poliţiştii şi jandarmii au constatat 5.219 contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de peste 1,9 milioane de lei.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.