Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interviu bombă în presa maghiară despre Patrula lui Țepeș

garda

Un interviu cu deputatul Bogdan Diaconu despre Patrula lui Țepeș și despre Partidul România Unită a fost publicat astăzi în Ungaria în deschiderea site-ului publicației Magyar Nemzet. Interviul, care are ca ilustrație imaginea liderului PRU cu Vlad Țepeș în spate, se intitulează ”Dracula are grijă de oamenii bătrâni și săraci”. Autorul articolului l-a interviat în acest scop și pe liderul UDMR Kelemen Hunor care a trebuit să răspundă la acuzațiile lui Bogdan Diaconu că în județele Harghita și Covasna unde conduc lideri maghiari e sărăcie din cauza corupției liderilor UDMR și ai altor formațiuni maghiare, iar autonomia ar adânci această sărăcie. Articolul dă exemple de politicieni de la UDMR acuzați de corupție, fiind amintit inclusiv cazul lui Marko Attila și scrisoarea deschisă a lui Diaconu către premierul Ungariei Viktor Orban prin care se cere predarea lui Marko Attila autorităților române.

Articolul a încercat să vadă dacă există asemănări între Jobbik și Partidul România Unită sau între Garda Maghiară și Patrula Vlad Țepeș. Din interviu nu lipsesc referințele la campionul Daniel Ghiță, devenit imaginea Patrulei, după cum sunt pomenite și acțiunile în instanță de desființare a PRU depuse de un profesor din Cluj și de trei ONG-uri.

Bogdan Diaconu nu ratează în interviu să-i liniștească pe maghiari că Patrula Vlad Țepeș nu e paramilitară și aruncă și o glumă, evidențiată în articol: ”Sper că Ungaria nu se pregătește de război din cauza Patrulei Vlad Țepeș”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.