Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interviu după Colectiv. Patron celebru: 'Legislația e făcută de niște idioți'

lumanari colectiv

După tragedia Colectiv, celebrul actor Mugur Mihăiescu care l-a interpretat pe 'Garcea', proprietar de club în centrul vechi din București, spune într-un interviu pentru EVZ că din cauza unor „idioți, inculți și agramați” care fac astăzi legile și legea, în România mor oameni și destine.

"Refaceți legislația din România în totalitate, e scrisă cu picioarele, e scrisă de niște oameni care gândesc cu picioarele!", spune acesta. "Legislația e făcută de niște idioți și-mi asum aceste cuvinte. Idioții ăștia habar n-au de nimic, mulți dintre ei n-au nicio facultate, dar ei sunt aleși ai poporului, ei gândesc, vin cu inițiativă legislativă… Păi, du-te-n mă-ta, mă, tu n-ai cum să îmi propui mie o lege, mă, incultule și agramatule, n-ai cum să fii edil cu bacalaureatul dat la 36 de ani, fir-ai tu să fii de nenorocit! Cine-i lasă, mă, pe ăștia să candideze, ce democrație e asta în care candidează orice bătut în cap și are aceleași șanse și aceleași drepturi cu mine și cu niște oameni care învață? Cine-i alege, mă, p-ăștia?! (...) Sacrificiul acelor copii chiar a fost degeaba dacă nu se va schimba radical legislația și dacă tot idioții vor continua să scrie legile spunând că ei știu, că au specialiști… Toți ăștia ar trebui să dispară, mă, să închizi ochii și să fie ca în serialul ăla, The others, să închizi ochii și să vezi că au dispărut, că nu mai există", a mai spus el.

"E o vină împărțită între patroni, autorități și consumatori. Va ieși acum un țap ispășitor, vom ghilotina pe cineva în fața presei și vom arăta cu degetul, ăsta e! Dacă se aplica cea mai bună lege pe care am văzut-o scrisă în domeniul ăsta, legea impozitului forfetar bazată pe locul unde ai punctul de lucru, toată lumea avea de câștigat: statul nu mai venea cu o mie de controale ca să ia patru mii de șpăgi, patronul rămânea cu bani mai mulți în buzunar și poate reușea să-și permită o investiție… Așa, s-au furat unii pe alții, statul pe patron, patronii pe stat, patronul pe client, clientul pe patron, a fost o complicitate permanentă", a explicat Mugur Mihăiescu.

Vezi si: Investigatie. Cum este 'țepuit' de supermarketuri și totul e la secret / VIDEO

Vezi si: Detaliile halucinante din dosarul lui Marian Vanghelie

Vezi si: Lista noilor taxe si impozite de la 1 ianuarie 2016

Vezi si: Jurnalista romanca, detalii terifiante despre incendiul din Dubai

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.