Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intesa Sanpaolo Bank a acordat companiei SUPERCOM SA, o facilitate de credit în valoare de 19,6 milioane RON

Financial Times
imprumut

Intesa Sanpaolo Bank subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a acordat recent companiei româneşti SUPERCOM SA, o facilitate de credit în valoare de 19,6 milioane RON (~ 4 milioane EURO) necesară achiziţionării de echipamente noi, special concepute pentru colectarea şi transportul deşeurilor, precum şi colectarea selectivă a acestora, încorporând cea mai recentă tehnologie în domeniu şi un nivel scăzut de poluare, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Prin această finanţare, Intesa Sanpaolo Bank se aliniază eforturilor Grupului Intesa Sanpaolo, care din 2015 a devenit partener strategic al Fundaţiei Ellen MacArthur.

Pentru a susţine acest parteneriat, planul de afaceri pentru perioada 2018-2021 al Intesa Sanpaolo include lansarea unui plafon de creditare în valoare de 6 miliarde EURO.

Facilitatea de credit către Supercom SA a fost acordată cu sprijinul Biroului de Economie Circulară al Centrului de Inovare, o companie a Grupului Intesa Sanpaolo dedicată inovării şi răspândirii Economiei Circulare.

"În acest an, Supercom şi-a propus să ridice standardul industriei de salubrizare publică şi de management al deşeurilor. În acest scop, am accesat facilitatea de credit oferită de Intesa Sanpaolo Bank şi vom demara investiţii de anvergură în echipamente şi tehnologie performante pe care le vom folosi în principal pentru colectarea şi transportul deşeurilor în noul nostru proiect din judeţul Cluj", a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Preşedinte al Supercom S.A.

Sursă: Bursa.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.