Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Între Cernăuți și București va fi lansată o cursă aeriană, dar încă nu se știe când...

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda
În cadrul unei conferințe de presă organizată cu ocazia celor 100 de zile de mandat al primarului de Cernăuți, Roman Kliciuk, viceprimarul orașului Igor Krohmali a vorbit despre planurile autorităților privind lansarea unei curse aeriene regulate de pasageri către București.
„Am anunțat recent despre lansarea zborurilor pe destinația Cernăuți-București. În prezent, compania aeriană din România lucrează asupra implementării procedurilor de autorizare. Problema principală cu care se contruntă partea noastră constă în alocarea de fonduri pentru reconstrucția pistei de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional din Cernăuți. Această chestiune se află sub controlul primarului. În plus, dialogăm cu Agenția pentru Dezvoltarea Proiectelor de Infrastructură din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale. Într-un timp foarte scurt, grație eforturilor comune a membrilor consiliului orășenesc și conducerea aeroportului, au fost aduse modificări în documentația de proiectare și estimare. Totodată, au fost efectuate examinări relevante care au fost deja trimise la Ministerul Dezvoltării Infrastructurii. Urmează decizia parlamentarilor”, a declarat Igor Krohmali.
Reamintim că în luna ianuarie a.c, edilul orașului Cernăuți, Roman Kliciuk, a anunțat că pentru reconstrucția pistei de decolare-aterizare sunt necesare aproximativ 550 de milioane de grivne. Sursa BucPress

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.