Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Între două lumi, cartea jurnalistei Suleika Jaouadse găsește în librării

Artmark
expozitie licitatie carti

Cartea jurnalistei americane Suleika Jaouad, "Între două lumi. Amintiri dintr-o viaţă suspendată", apărută la editura Humanitas, este disponibilă în librăriile din toată ţara.

Considerat unul dintre cele mai bune volume de memorii apărute anul acesta, "Între două lumi" vorbeşte despre confruntarea cu necunoscutul şi cu durerea. Când viaţa ta atârnă de un fir de aţă, perspectiva asupra fericirii se schimbă pentru totdeauna. Când te întorci din lumea umbrelor, să fii fericit înseamnă să te bucuri de fiecare clipă.

"Între două lumi" de Suleika Jaouad, tradusă de Ines Simionescu, Anca Lăcătuş şi Andreea Niţă, este cartea de memorii a acestei toamne la Humanitas, la preţul de 47 de lei, informează News.ro.

"O carte uluitoare, scrisă impecabil, pe care ţi-e imposibil s-o laşi din mână" - Publishers Weekly

"O poveste scrisă cu măiestrie, care te emoţionează şi te marchează. Observaţiile lui Suleika Jaouad de­spre sine, despre comuniunea cu cei din jur, despre incertitudinea viitorului pot rezona cu oricare dintre noi, fie că ne-am confruntat cu un astfel de diagnostic sau nu", notează The Washington Post.

Suleika Jaouad s-a născut la New York dintr-un tată tunisian şi o mamă elveţiană. A urmat studii muzicale la Juilliard, şi-a obţinut licenţa cu brio la Princeton University şi a absolvit masteratul în literatură la Bennington College. La 22 de ani s-a mutat la Paris din dorinţa de a deveni corespondent de război. Visurile i-au fost însă curmate de un diagnostic necruţător: leucemie. Au urmat patru ani de tratamente pe patul de spital, despre care Suleika Jaouad a scris o serie de articole pentru New York Times intitulată "Life, Interrupted", distinsă cu Premiul Emmy.

Articolele ei au mai fost publicate în The New York Times Magazine, The Atlantic, The Guardian, Vogue, Paris Review, Los Angeles Times, Glamour şi pe site-ul NPR.

"Între două lumi. Amintiri dintr-o viaţă suspendată" a apărut în Statele Unite în primăvara acestui an bucurându-se de un succes impresionant. Discursul ei TED a fost unul dintre cele mai populare în 2019, înregistrând aproape 5 milioane de vizualiză

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.