Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Între tragedie și comedie în Teleorman: Un adolescent s-a urcat pe bara transversală a unei porți de fotbal și a căzut cu ea

echipaj ambulanta

Un adolescent de 17 ani din Segarcea Vale, judeţul Teleorman, a fost rănit, sâmbătă seară, după ce s-a urcat pe bara transversală a unei porţi de fotbal şi a căzut cu ea. Victima a fost transportată la spital.

”La data de 13 mai, a.c., ora 18.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un cetăţean cu privire la faptul că, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Vale, ar fi căzut un copil”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Judeţeană Teleorman.

Sursa citată a precizat că, ajunşi la locul sesizării, poliţiştii au flat că un adolescent de 17 ani, din comuna Segarcea Vale, în timp ce se afla pe terenul sintetic de fotbal, s-ar fi urcat pe bara transversală a porţii de fotbal, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi căzut cu aceasta.

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea tânărului, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.