Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întreaga lume aşteaptă asta: Actriţa Demi Moore dezvăluie totul despre ea!

Actrița Demi Moore își va lansa autobiografia, cartea intitulată "Inside Out" fiind lansată pe 24 septembrie de editura americană HarperCollins, relatează Associated Press, potrivit mediafax.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

"Inside Out" vorbește deschis despre viața personală a lui Demi Moore, spun editorii. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriței, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relația tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale - printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher - și încercarea de a face față atât celebrității, cât și vieții de mamă.

Citește și: Adio, dosare penale! Cum ar putea scăpa Dragnea nepedepsit

Actrița americană a semnat contractul de publicare al autobiografiei sale în 2010, pe vremea când era căsătorită cu Ashton Kutcher.

În 2011, Moore a anunțat că mariajul său s-a încheiat, iar cei doi actori au divorțat doi ani mai târziu. Editura HarperCollins plănuia inițial să publice cartea în 2012. Reprezentații nu au confirmat nici detaliile financiare ale contractului semnat de actriță, despre care se vehicula că valorează milioane de dolari.

Citește și: Judecătorii au decis! Radet a intrat în faliment:’Trebuie să mulțumim pentru asta Ministerului Energiei’

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a ajuns cunoscută ca actriță de televiziune, cu rolul din telenovela "General Hospital". Ulterior, a jucat în producții pentru cinema, unde a apărut în filme precum "St. Elmo's Fire/ Libertinii", "Ghost/ Fantoma mea iubită", "A Few Good Men/ Oameni de onoare" sau "Indecent Proposal/Propunere indecentă". Moore este o activistă pentru drepturile copiilor și este co-fondatoarea organizației non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori.

Ultimul film al actriței este "Corporate Animals", o comedie horror lansată pe 29 ianuarie 2019 la Festivalul de Film Sundance.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.