Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevedere între Vadim Krasnoselski, liderul de la Tiraspol, și viceprim-ministrul, Oleg Serebrian, pe teme ce țin de problemele vamale, sociale, umanitare

stiri.md
Vadim Krasnoselski

Biroul Politici de Reintegrare confirmă întrevederea din 28 aprilie dintre viceprim-ministrul pentru Reintegrare și liderul separatiștilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Potrivit ofițerului de presă al BPR, Mariana Sarî, în cadrul discuției părțile au abordat mai multe subiecte ce țin de situația din stânga Nistrului și situația existentă regională, conform deschide.md.

„S-au discutat unele aspecte ce țin de problemele vamale, sociale, umanitare, inclusiv despre vizita reprezentantului special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Poloniei pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, care deja se află la Chișinău”, a declarat reprezentantul Biroului.

Totodată, Mariana Sarî a precizat că în scurt timp va avea loc o întrevedere dintre Oleg Serebrian și Thomas Mayr-Harting.

Amintim că Președinția R.Moldova a anunțat că joi, 28 aprilie, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, o întrevedere cu liderul regimului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Discuția a vizat situația curentă de securitate din regiune. Din delegația condusă de Serebrian a făcut parte și Dorin Recean, consilierul președintelui R.Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretarul Consiliului Suprem de Securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.