Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevederea ambasadorului George Cristian Maior cu senatorul Robert Menendez, co-preşedinte al Comitetului pentru relaţii externe din Senatul SUA

rober menendez george maior

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a avut, joi, 28 iunie 2018, o întrevedere cu senatorul democrat Robert Menendez, co-preşedinte (ranking member) al Comitetului pentru relaţii externe din Senatul SUA.

Cu prilejul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat teme de interes pentru relaţia bilaterală româno-americană, cu accent pe dimensiunile politico-militară şi cea economică ale Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, precum şi subiecte de actualitate în plan internaţional. Interlocutorii au salutat soliditatea relației bilaterale, menționând evoluțiile semnificative recente în planul cooperării pe linie de securitate și apărare dintre cele două țări, precum și contribuția României la securitatea comună.

Citește și: Capital Gazette nu a renunțat la ediția de vineri, aducând un omagiu victimelor

De asemenea au fost abordate elemente legate de provocările de securitate din zona Mării Negre, interlocutorii subliniind necesitatea consolidării capacității de a face față tuturor amenințărilor actuale, indiferent de zona de proveniență a acestora.

În contextul discuţiilor, ambasadorul român a subliniat caracterul atractiv al mediului economic şi de investiţii din România, evidențiind faptul că, în 2017, România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, potrivit unui comunicat remis stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.