Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundații în Pakistan - Cel puţin 17 persoane au murit

www.thethirdpole.net
inundatii

Cel puţin 17 persoane au murit şi alte zeci au fost rănite după ce ploile abundente au inundat mai multe oraşe în provincia Punjab din centrul Pakistanului, au informat joi responsabili din cadrul serviciilor de salvare, potrivit DPA.

Cele mai multe decese au avut loc în oraşul estic Lahore, cu o populaţie de circa 10 milioane, a declarat Farooq Ahmad, unul dintre responsabilii citaţi.

Ploile abundente înregistrate peste noapte au inundat mai multe cartiere din oraş şi au dus la prăbuşirea de ziduri şi acoperişuri, a precizat Ahmad.

Autorităţile au pus în alertă agenţiile de salvare în portul sudic Karachi, cu o populaţie de 20 de milioane de locuitori, unde se prognozează precipitaţii în următoarele trei zile.

Cel puţin 36 de răniţi au fost trataţi în spitale în diferite părţi ale provinciei, a declarat un alt responsabil, Deeba Shahnaz.

Departamentul meteorologic din Pakistan a prognozat ploi şi mai abundente în cea mai mare parte a ţării până vineri, a indicat purtătorul de cuvânt al acestuia, Mohamed Hanif.

Sute de oameni îşi pierd viaţa anual în Pakistan şi în alte ţări din Asia de Sud în timpul sezonului musonic, din lunile iulie-august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.