Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundații uriașe la Reşiţa: Mașini luate de viitură, oamenii s-au baricadat în case / Video

Foto News
inundatii viitura Reșița

Inundații uriașe la Reşiţa: Mașini luate de viitură, oamenii s-au baricadat în case / Video

Mai multe străzi din municipiul Reşiţa au fost inundate, luni după-amiază, după o ploaie torentială. Pompierii din turele libere au fost chemaţi să intervină.

”La nivelul judeţului Caraş-Severin s-au suplimentat efectivele cu personal din turele libere pentru gestionarea situaţiei actuale, în contextul fenomenelor meteorologice avertizate”, a transmis ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

Echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa acţionează în mai multe locuri din municipiu şi cartierele aparţinătoare pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

”În prezent se acţionează cu 4 motopompe în următoarele locaţii: 4 străzi din municipiul Reşiţa, 3 străzi din cartierul Ţerova, cartierul Doman, cartierul Secu. Pana în prezent nu sunt persoane în pericol”, a arătat ISU Caraş-Severin.

Mai multe râuri mici din judeţul Caraş-Severin se află, până luni seară, sub avertizare Cod Portocaliu emisă de hidrologi, având în vedere ploile căzute şi prognoza pentru următoarele ore.

Arad: Gospodării inundate în urma unei viitori - Pompierii au intervenit pentru salvarea a două persoane, fântăni colmatate

Mai multe gospodării au fost inundate, luni, în localitatea Păiuşeni din judeţul Arad, în urma unei viituri. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri, care au salvat şi două persoane. Anterior, echipajele au lucrat pentru decolmatarea unor fântâni în localitatea Bata.

”Pompierii militari ai Detaşamentului Sebiş intervin cu: o autospecială de intervenţie, două motopompe şi un echipaj SMURD pentru evacuarea apei din aproximativ 10 gospodării inundate în urma unei viituri, în localitatea Păiuşeni”, anunţă, luni, ISU Arad.

Sursa citată a precizat că pompierii au acţionat şi pentru evacuarea din locuinţe a două persoane.

De asemenea, echipajele de pompieri au intervenit pentru decolmatarea unor fântâni.

”În urma fenomenelor meteorologice avertizate, pompierii militari ai Secţiei Bârzava şi ai Gărzii de intervenţie Birchiş intervin în aceste momente cu o motopompă pentru evacuarea apei din aproximativ 15 fântâni, în localitatea Bata”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.