Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundațiile din Timiș au provocat pagube de aproape 2 milioane de lei

basilica.ro
inundatii alba iulia

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu (PSD), a anunţat că a făcut o evaluare a pagubelor cauzate de inundaţiile de la finalul lunii februarie, astfel că acestea se ridică la aproape 2 milioane de lei. Ritivoiu va solicita sprijin de la Guvern.

”Am finalizat evaluarea pagubelor cauzate de inundaţiile din 27 februarie: 1.911.000 lei. Voi solicita Guvernului alocarea resurselor financiare şi despăgubirea localităţilor Bethausen (2.000 lei), Margina (50.000 lei), Dumbrava (1.352.400 lei), Balinţ (347.500 lei), Mănăştiur (159.100 lei), Margina (50.000 lei)”, a transmis Mihai Ritivoiu, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reprezentantul Guvernului în judeţul Timiş a ţinut să le mulţumească celor implicaţi în diminuarea efectelor inundaţiilor din estul judeţului Timiş, scrie news.ro.

”Le mulţumesc zecilor de cadre ale ISU Banat, Arad şi Hunedoara, ale Jandarmeriei Române şi ale Apelor Române, ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Dumbrava şi apreciez implicarea primarilor din localităţile de mai sus”, a mai scris Ritivoiu.

În urma creşterii debitului râului Bega, în estul judeţului Timiş au avut loc inundaţii în mai multe localităţi. Au fost afectate mai multe gospodării, dar şi terenuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.