Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundaţiile puternice fac prăpăd în El Salvador. Trei morţi şi sute de case distruse

inundatii

Trei persoane au murit joi în El Salvador ca urmare a ploilor care afectează această ţară din America Centrală şi care au obligat Sistemul Naţional de Protecţie Civilă să decreteze diferite coduri de alertă pe întreg teritoriul ţării, relatează EFE, potrivit agerpres.

Victimele sunt un tânăr de 22 de ani peste care a căzut zidul unei case, un bărbat care s-a adăpostit sub un copac care s-a prăbuşit peste el şi un şofer care a pierdut controlul volanului din cauza şoselei inundate.

Bilanţ DRAMATIC după incendiul catastrofal din Londra (presa) - VIDEO

Sistemul Naţional de Protecţie Civilă a informat că ploile abundente din ultimele zile au afectat 150 de case şi au determinat evacuarea a 40 de familii în municipiul San Diego din sudul ţării.

În faţa acestei situaţii, autorităţile au schimbat nivelul de alertă de la cod verde (prevenire) emis miercuri la cod galben (vigilenţă) pe întreg teritoriul ţării ca urmare a prezenţei furtunilor şi a ploilor abundente şi la cod portocaliu pentru departamentul Chalatenango, unde s-a prăbuşit un pod.

Potrivit Protecţiei Civile, ploile care afectează ţara sunt provocate de trecerea unui front tropical prin America Centrală şi de presiunea atmosferică scăzută la sud de El Salvador, care în următoarele ore se va deplasa spre Honduras.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.