Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ținuta președintelui Iohannis, în vizorul unui controversat designer: 'O greșeală uriașă pe care nu ar fi trebuit să o facă'

facebook.com
Klaus Iohannis

Ţinuta preşedintelui Klaus Iohannis din timpul vizitei la baza militară Mihail Kogălniceanu, de săptămâna trecută, a stârnit mare vâlvă, astfel că şeful statului a atras până şi privirile specialiştilor în modă. Fashion-editorul Iulia Albu a comentat pe blogul ei ţinuta preşedintelui Klaus Iohannis, acordându-i nota 10.

Mihai Tudose, reacție nervoasă: 'O să am o discuţie foarte dură cu colegul nostru' / VIDEO

"Ceea ce nu vedeţi voi este că aceasta era o cămaşă cu mânecă scurtă… o greşeală uriaşă pe care nu ar fi trebuit să o facă vreodată domnul preşedinte. Trebuia să poarte o cămaşă cu mânecă lungă. Această atitudine atât de relaxată nu este de acceptat, sub nicio formă, dar îmi place foarte mult aerul domnului preşedinte şi îmi plac foarte mult ochelarii pe care îi poartă.

Şi până la urmă, într-o zi călduroasă, mai simte omul nevoia sa îşi dea jos şi sacoul. Pentru curaj şi pentru că s-a vehiculat foarte mult pe tema acestei ţinute şi pentru că a ştiut să îşi asorteze corect cureaua cu încălţămintea, domnul preşedinte primeşte de la noi nota… -10+20!", a scris Iulia Albu, pe blogul ei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.