Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini IREALE de Ziua Națională: Femeia care îl reprezintă pe Ludovic Orban s-a făcut de râs la onorul militar

Reprezentanta lui Ludovic Orban în teritoriu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghincescu, a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României. Ea s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare din cauza emoțiilor sau pentru că nu cunoaște protocolul aplicat în astfel de situații.

Șefa județului Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei. Prima dată, Simona Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din fața soldaților, scrie mediafax.ro.

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

Ceremonia s-a desfășurat marți în centrul orașului Brăila, iar ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.

„Sărbătorim astăzi împreună Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății. Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. 1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice”, scrie în mesajul Simonei Drăghincescu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila în luna iulie, de către Ludovic Orban, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.