Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Învață de mici să devină oameni de afaceri. Kids in Business la Palatul Parlamentului. Oana Özmen, deputat USR: Astăzi a fost despre responsabilitate socială

Facebook
Kids in Business

Kids in Business a organizat pe 7 martie 2022, târgul micilor antreprenori în vârstă de 10 ani, la Palatul Parlamentului, în foaierul Senatului României. În cadrul târgului cu vânzare Kids in Business, 30 de elevi de clasa a III-a ai Complexului Educațional Laude – Reut și-au comercializat produsele și serviciile create special la cursurile de educație antreprenorială, oferite de programul Kids in Business, relatează newbucuresti.ro

Pentru că fiecare târg Kids in Business este dedicat unui proiect de responsabilitate socială, cu scopul de a dezvolta copiilor empatia față de ceilalți, dar și sentimentul de împlinire atunci când dăruiesc, toate încasările realizate în cadrul târgului vor fi donate Școlii Gimnaziale de stat „Constantin Ștefan” din Albești, jud. Ialomița.

”Astăzi este despre micii antreperenori și despre responsabilitate socială. Elevii de clasa a III-a care învață la Complexul Educațional Laude Reut, au expus în data de 7 martie 2022, ora 14:00, în foaierul Senatului României, produsele create în cadrul programului de educație antreprenorială pentru copii Kids in Business.

Târgul cu vânzare realizat cu de acești copii nu urmărește profitul. Toate încasările realizate vor fi donate Școlii Gimnaziale de stat „Constantin Ștefan” din Albești, județul Ialomița, pentru alți copii care au o mai mare nevoie de sprijin.

Inițiativa Kids in Business oferă copiilor posibilitatea de a-și pune în practică propriile idei de afaceri și participă, în același timp, la o lecție importantă – întotdeauna e bine să împarți din timp, câștig și cunoștințe.

Împreună cu Anca Dragu, colega mea Senator și Președintele Comisiei pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte și minorități, Nicoleta Munteanu, fondatatorea Kids in Business pe care o felicit pentru dedicarea sa, și sprijinul doamnei senator Monica Anisie – Președintele Comisiei pentru învățâmânt din Senat, am reușit să organizăm acestă acțiune importantă pentru educația copiilor.”, a scris Oana-Marciana Ozmen, deputat USR, pe pagina de Facebook.

content-image

Kids in Business a fost creat de către Nicoleta Munteanu în anul 2012, pornind de la dorința de a oferi copiilor o incursiune în provocatoarea lume a afacerilor, având ca obiectiv pe termen mediu și lung crearea unui ecosistem național de educație antreprenorială.

Scopul programului  Kids in Business este de a dezvolta copiilor un set de abilități și aptitudini antreprenoriale precum creativitatea, spiritul de inițiativă, creșterea încrederii în sine și abilitatea de a lucra în echipă.

Copiii învață într-un mod practic, de la antreprenori reali, fiecare etapă ce trebuie parcursă pentru a-și transforma ideile, pasiunile și talentele într-o afacere. Procesul de predare – învăţare se realizează prin metode interactive, majoritatea non – formale, precum proiecte, simulări virtuale, jocuri interactive şi valorificarea ideilor de afaceri în cadrul târgurilor Kids in Business şi pe platforma KIB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.