Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Invazia forțelor rebele a scos Rusia din sărite: Serghei Șoigu promite un răspuns 'extrem de dur'

ziaruldeiasi.ro
Serghei Șoigu

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat că armata rusă va reacționa extrem de dur la acțiunile forțelor ucrainene, cum ar fi invazia în regiunea Belgorod.

"Vom continua să răspundem prompt și extrem de dur la astfel de acțiuni ale militanților ucraineni", a declarat ministrul miercuri, în consiliul de administrație al departamentului, relatează Interfax.

El a menționat că, în urma atacurilor asupra formațiunilor care au intrat pe teritoriul Federației Ruse, peste 70 de persoane au fost ucise, iar automobilele și vehiculele blindate au fost distruse.

"Pe 22 mai a acestui an, o unitate a formațiunii naționaliste ucrainene a invadat teritoriul Federației Ruse în zona punctului de control internațional Kozinka din regiunea Belgorod", a spus el.

"În timpul operațiunii antiteroriste, atacurile aeriene, focurile de artilerie și acțiunile active ale unităților care acoperă frontiera de stat a Districtului Militar de Vest au blocat și învins formațiunile naționaliste", a adăugat Shoigu.

Context

Guvernatorul regiunii ruse Belgorod, Viaceslav Gladkov, a anunţat alte două incidente miercuri, declarând pe Telegram că un atac cu dronă deasupra localităţii Novaia Tavoljanka a eşuat, deoarece dispozitivul lansat nu a explodat, iar la Terezovka au fost bombardamente care au rănit o persoană şi aceasta a avut nevoie de spitalizare, relatează The Guardian (continuarea aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.