Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investiţie de 1,8 milioane de lei, din fonduri europene, pentru reabilitarea termică a sediului Serviciului de Ambulanță din Teleorman

fonduri europene

Clădirea în care funcţionează Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Teleorman va intra într-un amplu proces de reabilitare termică, în cadrul unui proiect cu o valoare de circa 1,8 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a declarat joi, preşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, potrivit AGERPRES.

Proiectul, cu o valoare totală de 1,78 milioane de lei, este implementat de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, a cărui contribuţie financiară este de 2%. Fondurile europene reprezintă 85% din valoarea proiectului, iar 13% este partea de cofinanţare naţională.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 9 luni, iar proiectul are ca termen de finalizare luna februarie 2021.

În perioada următoare vor fi demarate procedurile de licitaţie publică pentru atribuirea lucrărilor, a precizat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Teleorman.

"Prin reabilitarea termică a clădirii SAJ Teleorman, ne dorim crearea de condiţii cât mai bune în care personalul serviciului să-şi desfăşoare activitatea", a mai adăugat Dănuţ Cristescu.

Proiectul prevede lucrări de termoizolare a faţadelor, înlocuirea acoperişului clădirii cu unul din ţiglă metalică şi schimbarea tâmplăriilor cu unele tip PVC, care au ca scop scăderea consumului de energie şi diminuarea emisiilor de dioxid de carbon ale clădirii.

În cadrul proiectului va fi realizată şi o rampă de acces în clădire, destinată persoanelor cu handicap locomotor, şi va fi modernizată parcarea SAJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.