Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Invitatul de 12, cu Cosmin Cernat, NEWSTIME, prezentat de Radu Andrei Tudor, seriale şi cel de-al optulea sezon Bravo, ai stil!, printre programele KanalD

kanal d

Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, se pregăteşte să emită începând din 2 aprilie, de la ora 19.00, odată cu ediţia specială "Bravo, ai stil!", potrivit news.ro

În ziua lansării postului, pe 2 aprilie, prima ediţie a noului sezon "Bravo, ai stil!" va putea fi urmarită de fanii show-ului inspirational, de la ora 19:00, urmând ca emisiunea sa fie difuzată de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Imediat dupa "Bravo, ai stil", pe 2 aprilie, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie "NEWSTIME", urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21:00.

Primul episod din "Familia Borgia" va fi difuzat chiar în ziua lansării Kanal D, duminică, 2 aprilie, de la 22:00, urmând ca această producţie să poată fi urmarită în fiecare luni şi marţi, de la aceeaşi oră.

Pe 2 aprilie, de la ora 23:00, imediat după primul episod "Familia Borgia", publicul se va bucura de un lungmetraj, "Selma" -  o producţie de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo.

Kanal D2 este o staţie generalistă, cu o ofertă variată de programe, menite să vină în întâmpinarea unui public avid de entertainment de calitate şi de informaţie relevantă, aşadar cei din faţa micilor ecrane sunt invitaţi apoi, după ziua lansării, incepand de luni, 3 aprilie, să urmarească productiile noii statii TV.

Premieră: Cosmin Cernat, simultan pe TV şi radio

O noutate pentru telespectori, odată cu lansarea Kanal D2, este cuprinderea în grila postului a emisiunii "Invitatul de 12", prezentată de Cosmin Cernat, ediţii ale producţiei de pe Radio Impuls urmând să fie difuzate simultan pe undele radio şi pe TV, la Kanal D2, în fiecare duminică, de la 12:00.  Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră.

Trei tronsoane de seriale, o paletă ce se regăseşte în grila Kanal D2, vor raspunde celor mai diferite preferinţe - Cinemondo (o şelectie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcesti (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selectie de poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalitatilor istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

Pe tronsonul Cinemondo, "Yanxi, Palatul Suspinelor" va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00, iar "Drumul Tăcerii", în fiecare joi şi vineri, de la 15:00.

De luni până duminică, de la 18:00, serialul turcesc "Instinct de mama" îi va cuceri pe telespectatori cu povestea tulburatoare a mamei aflate în căutarea fetiţei sale.

Pe tronsonul Club 22, de luni până joi, de la 22:00, telespectatorii vor putea urmări trei seriale de top: "Familia Borgia", în fiecare luni şi marţi, "Gomora", în fiecare miercuri, şi "Sisi", în fiecare joi.

"NEWSTIME", grupajul informativ al Kanal D2, prezentat de Radu Andrei Tudor, le va aduce telespectatorilor cele mai proaspete şi importante informaţii din agenda publică, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 21:00, imediat după show-ul "Bravo, ai stil!".

Noi sezoane ale emisiunilor care au înregistrat succes pe canalul de YouTube theXclusive vor putea fi urmărite de vineri până duminică, de la 22:00, după cum urmează: "Duet cu Alexandra", din 7 aprilie, în fiecare vineri, "Detectorul de minciuni", din 8 aprilie, în fiecare sâmbătă, şi "În oglindă", din 9 aprilie, în fiecare duminică.

Nostalgicii vor putea urmări, la Kanal D2 , producţii care s-au bucurat de un succes uriaş pe Kanal D, fie că este vorba de seriale turceşti sau seriale româneşti de comedie

Fanii producţiilor turceşti se vor bucura de reîntâlnirea cu personajele din "Hercai", povestea unei tinere care luptă pentru dragostea ei, în ciuda tuturor obstacolelor. Producţia va putea fi urmarită de luni până duminică, de la ora 16:00.

Serialul "Moldovenii", "precum şi o selecţie cu cele mai bune momente ale serialului "Vacanta Mare" vor face, de asemenea, parte din grila Kanal D2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.