Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Andone l-a DESFIINȚAT pe MM Stoica: 'Ce să îi zic pușcăriașului'

MM stoica

Ioan Andone și Mihai Stoica continuă războiul declarațiilor, iar antrenorul lui Dinamo a avut o replică extrem de dură la adresa directorului sportiv al Stelei.

"Eu sunt băiat finuţ şi nu vreau să vorbesc acum prea mult despre acest om, Mihai Stoica. Ce să-i răspund puşcăriaşului de MM? În conferinţa aia de presă el a fost practic trompeta lui Reghe (n.r. conferința de presă de dinaintea meciului Steaua - Viitorul). Dacă se apuca Reghe să vorbească de mine, îi dădeam lui o replică pe măsură. Dar nu am eu ce să vorbesc cu unul care a trecut pe unde ştie toată lumea că a trecut.

Eu, Ioan Andone, nu am trecut pe acolo. Eu am făcut ceva în fotbalul românesc. La MM s-a văzut ce a făcut deoarece a ajuns unde a ajuns. Însă momentan mă opresc aici şi voi vorbi mai multe despre Mihai Stoica după meciul nostru direc", a spus Andone pentru Fanatik.

Citește și: Dragnea dezvăluie care este echipa de fotbal favorită

"Andone o să ieie replică de la mine doar când își va perfecționa limba maternă. Până atunci, poate să deie câte declarații vrea. Înainte sau după meciul direct. Chiar și în timpul meciului direct, dacă o să vreie" Mihai Stoica, ieri, pe contul său de Facebook.

Conflictul dintre cei doi a început după declaraţia lui Ioan Andone, care a spus că l-a refuzat pe Moke, deşi fotbalistul şi-a dorit să ajungă la Dinamo.

Meciul Dinamo - Steaua va avea loc în etapa a 18-a, pe 30 noiembrie, de la ora 20:30

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.