Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Ghișe își face partid

Senatorul independent Ioan Ghișe anunță lansează un nou proiect politic pentru "creșterea pensiilor și salariilor". Lansarea noului partid va avea loc azi la Senat în cadrul unei conferințe de presă alături de un colaborator al său.

Reamintim că Ioan Ghișe a fost senator PNL, partid din care a demisionat pentru o candidatură independentă la funcția supremă în stat, cursă în care până la urmă nu s-a mai înscris din cauza lipsei semnăturilor necesare.

Update:

„Numele va depinde de ce vom conveni cu vei care vor face parte. Scopul partidului va fi creșterea și alinierea salariilor și pensiilor românilor la media europeană într-un orizont de timp de 10-12 ani. Este un partid pe proiect, este liber de ideologie”, a declarat senatorul pentru DCNews.

Întrebat despre numele viitoarei formațiuni politice, Ioan Ghișe ne-a spus că „va fi, probabil, Partidul pentru Creșterea Salariilor și Pensiilor. Dar încă nu s-a înființat, noi suntem deocamdată un comitet de inițiativă care lansează această provocare. Anunțăm constituirea grupului de inițiativă, reperele”.

Cât despre susținătorii partidului, fostul liberal a arătat: „În principal, sunt oamenii care au strâns semnături pentru candidatura mea la alegerile prezidențiale, toamna și vara trecute”.

Chestionat dacă a discutat cu vreun parlamentar pentru cooptarea în noul partid, Ioan Ghișe a afirmat că a discutat cu doi colegi și care „au zis că este interesant, dar deocamdată așteaptă să vadă documentele. Suntem la faza de a face publice documentele și să vedem câtă lume le susține și aderă la idee”, a mai spus Ghișe potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.