Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Ghişe ştie cum se va rezolva problema pensiilor şi salariilor

ioan ghise

Vicepreşedintele Partidului Puterii Umaniste-Social Liberal (PPU-SL), senatorul Ioan Ghişe, a declarat vineri, la Drobeta Turnu Severin, că 'una dintre priorităţile miilor de persoane care au aderat la statutul acestui partid se referă la creşterea salariilor şi pensiilor şi la alinierea acestora la mediile europene".

Potrivit lui Ghişe, este nevoie de această măsură întrucât preţurile la bunurile de larg consum şi servicii sunt mai mari decât în alte ţări ale Uniunii Europene şi că "este nevoie, pentru a asigura o viaţă demnă cetăţenilor ţării, de soluţii ingenioase pentru atragerea de resurse financiare la bugetul de stat cu care să se plătească pensii şi salarii decente". "PPU-SL dispune de o strategie în acest sens. Avem identificate o serie de mijloace prin care vom putea realiza ceea ce ne-am propus şi aşteaptă de la clasa politică cetăţenii ţării", a precizat, pentru AGERPRES, Ioan Ghişe.

El a explicat că personal nu este de acord cu 'forma actului normativ privind salariile şi pensiile propuse de actualii guvernanţi", şi că va opta "pentru legi separate pentru salarii şi pensii, astfel încât cele cu valori reduse să crească, iar cele mari să rămână, deocamdată, la grila actuală". "Cetăţenii ţării noastre sunt împovăraţi de taxe şi impozite, de preţuri calculate fără logică, fără să se ţină seama de puterea financiară a fiecăruia dintre aceştia. Soluţia de a majora salariile şi pensiile este un obiectiv care, cu siguranţă, răspunde dorinţei acestora. Trebuie să luptăm pentru dreptate socială şi nu pentru sărăcirea oamenilor. Numai adoptarea separată a legilor pensiilor şi salariilor poate scoate ţara din marasm", a adăugat Ghişe. Senatorul Ioan Ghişe, vicepreşedinte al PPU-SL, a participat, vineri, la Drobeta Turnu Severin la lansarea candidaţilor la alegerile locale din 5 iunie, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.