Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Paşcu îi cere Vioricăi Dăncilă să dezmintă informaţia că ar vrea să se autopropună comisar european

realitatea.net
pascu ioan mircea

Ioan Mircea Paşcu, fost vicepreşedinte al Parlamentului European, reacţionează la zvonurile lansate de publicaţia g4media.ro, despre o posibilă încercare a Vioricăi Dăncilă de a se autopropune pentru funcţia de comisar european, în locul Rovanei Plumb. Paşcu, fost ministru al Apărării în Guvernul Năstase, îi solicită premierului să dezmintă public aceste informaţii.

"Constat cu mâhnire ca se înmulțesc și se întăresc zvonurile ca Dna Dancila ar urmări in realitate sa ajungă domnia sa comisar european, și nu Rovana Plumb, propusă chiar de ea însăși.

Personal, cunoscând-o pe Dna Dancila de atâția ani, ca pe o persoana integra, onorabila, nu pot sa cred aceste zvonuri, stârnite evident de răuvoitori.

Ar însemna ca toată campania electorala pentru funcția de președinte al României este un fals, ca partidul a fost antrenat intr-o mascarada, iar Dna Plumb a fost propusă, tocmai pentru a fi sacrificata!?

In același timp, in baza lungei și bogatei experiențe politice acumulate, știu ca zvonurile, dacă nu sunt contracarate repede și complet, tind sa se inradacineze, creind o noua realitate, chiar dacă falsa.

De aceea cred ca, pentru a-și re-credibiliza campania pentru președinție, Dna Dancila ar trebui sa dea imediat o declarație publica, care sa reteze asemenea zvonuri din rădăcina, spunând clar și răspicat ca nu are absolut nicio intenție sa se autopropuna comisar european!

Altfel, fără o asemenea declarație, mi-e teama ca răul pe cale sa se producă se va dovedi ireparabil, dând o lovitura puternica nu numai candidaturii domniei sale, ci și partidului și credibilității sale!", scrie Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.