Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Niculae, audiat la DIICOT

inquamphotos.com / Octav Ganea
ioan niculae dna

Omul de afaceri, Ioan Niculae, s-a prezentat, joi dimineață, la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul Romgaz. Acesta nu a dorit să facă declarații în fața jurnaliștilor.

În acest dosar a fost audiat și fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Coșmar pentru liderul Senatului: Legea care îl poate BARA pe Tăriceanu

„E foarte lungă acuzaţia şi mi-e foarte greu să... participatie improprie la complicitare la delapidare. Trebuie să mă lămuresc şi eu, juridic, ce înseamnă. Nu există nicio reluare. E cursul firesc al unui dosar. Un singur lucru vă spun: Interagro a plătit cel mai mare preț la gazele pe care le-a luat, în aceleași condiții, dintre toți consumatorii întreruptibili”, declara, săptămâna trecută, Adriean Videanu la ieșirea de la DIICOT.

Procurorii DIICOT au decis să refacă ancheta în dosarul Romgaz în care sunt cercetaţi omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministru Adriean Videanu şi mai mulţi directori din Romgaz. Asta se întâmplă după mai bine de patru ani de la deschiderea acestui dosar în care prejudiciul stabilit iniţial a fost unul uriaş: 120 de milioane de euro.

DIICOT a decis să anuleze rechizitoriul prin care suspecţii urmau să fie trimişi în judecată, deoarece documentul conține mai multe greșeli.

Inițial, în dosar era vizat și senatorul Varujan Vosganian, dar acesta a scăpat de urmărire penală după ce Senatul a respins de două ori cererea DIICOT, în octombrie 2013, respectiv februarie 2015.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.