Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Oltean: Florin Cîțu nu are calități de lider politic, n-are nici în clin, nici în mânecă

Facebook
Florin Cîțu

Fostul lider PDL Ioan Oltean a spus despre premierul Florin Cîţu că nu are calităţi de lider politic şi că este "regretabil" că s-a angajat în cursa pentru șefia PNL având în vedere momentele dificile prin care trece ţara, potrivit Agerpres.

"Din punctul meu de vedere, este regretabil că premierul s-a angajat într-o bătălie politică. Ţara este într-o dificultate, PNL nu a confirmat până în momentul acesta că este partidul care a meritat să ajungă la guvernare, iar premierul, în loc să se ocupe de administraţia naţională şi de Guvern, se plimbă prin ţară să-şi facă adepţi. Pe de altă parte, personal, nu cred că premierul are calităţi de lider politic, n-are nici în clin, nici în mânecă cu politica premierul, şi v-o spun din observaţiile pe care le-am făcut, îl simt şi îl ştiu. El a acceptat să candideze, în opinia mea, doar împins de la spate de o grupare care s-a desprins de favorurile pe care i le-a oferit de-a lungul timpului actualul preşedinte, Ludovic Orban, şi e regretabil că s-a ajuns aici şi că se conturează o grupare care nu este, cel puţin la prima vedere, cu nimic mai valoroasă decât cealaltă grupare", a opinat fostul deputat. Oltean a adăugat că dacă pentru şefia PNL ar fi candidat Emil Boc sau Ilie Bolojan împotriva lui Ludovic Orban, "altfel ar fi stat lucrurile".

În ceea ce îl priveşte pe liderul liberal Ludovic Orban, Oltean a menţionat că i-ar fi spus acestuia, în urmă cu patru ani, că nu va putea conduce pe termen lung partidul.

"În această sală, în 2017, am spus un lucru pentru care Orban poate nici astăzi nu m-a iertat, dar o spun şi acum. (...) I-am spus lui Orban, aici, că nu va putea conduce pe termen lung acest partid, asta i-am spus lui Orban şi nu m-a iertat nici astăzi pentru această afirmaţie", a declarat Oltean.

Ioan Oltean a organizat, miercuri, o conferinţă de presă pentru a anunţa că a scăpat de toate dosarele pe care i le-a deschis DNA în perioada 2013-2015, dosare care l-au determinat, în urmă cu cinci ani şi jumătate, să se retragă din viaţa politică, rămânând un simplu membru al PNL.

Ioan Oltean a subliniat că va rămâne în continuare un simplu membru al PNL şi că nu doreşte să candideze pentru nicio funcţie în cadrul organizaţiei judeţene Bistriţa-Năsăud, cu toate că unii primari din judeţ i-au oferit susţinere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.