Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Ovidiu Sabău a fost la un pas de clubul din Ștefan cel Mare: 'Prunea mi-a propus să vin antrenor la Dinamo, dar am refuzat'

www.gsp.ro
Dinamo

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (51 de ani) a fost pe lista lui Dinamo pentru preluarea echipei. Din precizările tehnicianului, au existat discuții concrete, dar a refuzat propunerea din cauza problemelor cu care se confruntă clubul la nivelul conducerii și din cauza problemelor cu fanii, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

Sabău a fost contactat de Florin Prunea, dar a refuzat din start negocierile. Discuția a avut loc în august, înaintea numirii lui Dusan Uhrin Jr. în funcția de principal. ”Clubul Dinamo trebuie reorganizat. În primul rând trebuie reconstruit stadionul. E clar că nu mai poți juca pe acest stadion. Eu am discutat cu Florin, m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să preiau echipa. Am refuzat, nu era momentul ca eu să intru să antrenez la Dinamo.

Sunt prea multe probleme, e o dezbinare între conducere și suporteri. În toate aceste lupte interne, un antrenor nu poate avea liniște. Nu te poți concentra doar pe ceea ce ai de făcut, ești tot timpul împărțit. Eu vreau să fiu lăsat să face ce sunt capabil”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Radio EBS.

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

Dinamo pare că și-a găsit ritmul după numirea lui Uhrin Jr.. În 9 meciuri cu cehul pe bancă, bucureștenii au înregistrat 5 victorii, două egaluri și două înfrângeri. S-au apropiat de locurile de play-off, în acest moment fiind pe poziția a 9-a, cu 17 puncte, la două lungimi de locul 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.