Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Rus îl avertizează pe Ponta: Nu vei avea nici o scuză!

ioan rus

“Sunteti capabil sa redati speranta acestei tari in mai bine. Societatea nu se poate dezvolta intr-un scandal continuu, de cea mai joasa speta. (…) Concentrati-va pe constructie, pe constructia noii societati romanesti”, a declarat Ioan Rus la Cluj, citat de voceatransilvaniei.ro

Acesta a subliniat ca generatia din care face parte presedintele PSD, a celor de 40 de ani, in care i-a inclus, printre altii, si pe Nicolae Banicioiu, Dan Sova, Titus Corlatean, Daniel Constantin, este obligata de istorie si de popor sa ia destinele tarii in maini.

Domnule prim-ministru nu veti avea nicio scuza – va cunosc extrem de bine, mult mai bine decat credeti dumneavoastra -, aveti capacitatea de a face mult mai mult pentru aceasta tara. Ganditi pozitiv, ganditi-va la destinele tarisoarei noastre, astfel incat cei 25.000 de absolventi din Cluj in fiecare an sa-si poata si ei regasi optiunile, visele, sperantele in relatia cu dvs si cu tara lor, sa nu trebuiasca sa-i exportam. Esecul dumneavoastra va fi esecul unei intregi generatii, a celor de 40 de ani. Nu vi-l puteti permite. De aceea, intrati in aceasta batalie cu incredere, cu curaj, cu optimism si toti de aici si alti multi care nu sunt aici vor fi alaturi de dvs”, a spus Ioan Rus, in aplauzele celor prezenti la reuniunea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.