Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Rus, în Parlament: Ce dracu’ să desecretizăm?

ioan-rus-cotidianul.ro

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, marți, în Parlament, la audieri pe tema Master Planului General de Transport al României, că tema desecretizării documentului este falsă deoarece documentul este public.

El a precizat că harta de transport a României a fost elaborata 'stiintific', ca urmeaza o vizita pentru 'ultimele retusuri' la Bruxelles, că negocierile pentru finanțare vor fi gata până la finalul lunii, dată la care 'in mod normal' în luna iunie Master Planul General de Transport ar trebui aprobat de Comisia Europeana.

"Ce dracu’ sa desecretizăm?", a precizat Ioan Rus, referitor la discutiile privind forma finală a documentului. Ministrul a adaugat ca documentul este deja public si este o problema falsa. "Discutii de piata de vanzatori de zarzavaturi", a catalogat acesta controversele iscate pe aceasta tema, mentiunile fiind facute intr-o audiere in Comisia de Transporturi a Senatului.

Consultati aici Master Planul General de Transport.

Mai multi parlamentari au transmis recent o scrisoare comisarului european solicitand ajutorul in a "desecretiza" Master Planul de Transport, acuzand si faptul ca Strategia de Implementare a proiectelor din Master Plan, adica documentul cheie are stabileste prioritatea si structura de finantare pentru fiecare proiect, nu este dezbatuta public.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.