Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Rus îngroapă revolta din PSD

Rus

Vicepresedintele PSD Ioan Rus lanseaza un mesaj extrem de dur catre adversarii lui Victor Ponta din partid. In opinia sa, cei care doresc decapitarea liderului PSD pentru esecul de la prezidentiale sunt oameni care nu au trecut de clasa a 7-a. Despre scindarea PSD, Rus a spus ca exista "frământări" dar ca nimic serios nu se va petrece deoarece este doar "o mică furtună într-un pahar cu apă"

"Întotdeauna, în anumite momente ale existenţei unui partid, preponderent acestea de după alegeri, există şi astfel de discuţii promovate de unii dintre colegi, care consideră că acela este momentul în care să ascensioneze suplimentar. În acest moment, nu văd niciun fel de problemă legată de o eventuală scindare a PSD sau de crearea unor tulburări masive în partid. Chiar nu văd", a declarat Rus intr-un interviu acordat Mediafax.

"În evoluţia societăţii româneşti şi a partidelor româneşti trebuie să se întâmple ceva, să nu mai fie ceva de genul: după fiecare olimpiadă medaliatul cu argint ar trebui să se retragă, după fiecare campion mondial, cel care a obţinut argintul ar trebui să se retragă pentru că nu a luat aurul. Aceasta este împotriva competiţiei, împotriva spiritului de civilizaţie şi de evoluţie a unei societăţi. Este maxima tâmpenie pe care unii dintre politicienii români o promovează permanent. Dacă ai pierdut, trebuie să îţi dai demisia, să te retragi. Nu, trebuie să continui lupta, trebuie să susţii, în continuare, poziţia ta, filozofia ta, programul politic, cel economic. Sunt unii care consideră că locul doi trebuie să dispară pentru ca, eventual, să acceadă ei în poziţii de competiţie finală. E o variantă absurdă care, încet-încet, va dispărea din discursul public, pe măsură ce oamenii vor depăşi clasa a VII-a la zi, cei care se ocupă de aceste lucruri", a precizat Ioan Rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.