Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Andrei, calificată în semifinalele probei de 400 m, la Mondialele Under-20 de la Cali

Agerpres.ro
Campionatele Balcanice de atletism în sală

Sportiva română Ioana Andrei a obţinut calificarea în semifinalele probei de 400 m, marţi, în a doua zi a Campionatelor Mondiale de atletism Under-20 de la Cali (Columbia), potrivit Agerpres.

Ioana Andrei, cu timpul de 54sec75/100, personal best în acest sezon, a obţinut al 22-lea timp în calificări şi a intrat în semifinalele programate pe 3 august.

La 400 m masculin, Denis Simon Toma a obţinut al 25-lea timp în calificări cu 47sec67/100 şi a fost primul sub linie pentru calificarea în semifinale. Nici Remus Niculiţă, cu al 28-lea timp (47sec80/100), nu a prins semifinalele.

În proba feminină de 100 m, Maria Mihalache a obţinut cea mai bună performanţă personală a sezonului, cu 11sec72/100, dar a ratat calificarea în semifinale, deşi a avut acelaşi timp cubaneza Yarima Garcia, ultima care a acces în penultimul act. Cubaneza a avut prioritate pentru că a fost a treia în seria ei, iar Mihalache a patra în altă serie. Primele trei clasate din cele şapte serii şi cei mai buni trei timpi se calificau în semifinale.

Reamintim, în prima zi a competiţiei, Mihaela Maria Blaga s-a calificat în finala probei de 3.000 m obstacole, prevăzută pe 4 august.

România participă cu 20 de sportivi (14 fete şi 6 băieţi) la Campionatele Mondiale de juniori Under-20, găzduite de Cali (Columbia) în perioada 1-6 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.