Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, deputat PSD, cere măsuri urgente: 'După ce că iau toate deciziile cu întârziere, președintele și oamenii lui nu se înțeleg'

facebook.com
Ioana Bran

Ioana Bran, deputat PSD, denunţă contradicţiile din declaraţiile guvernanţilor şi cere urgentarea unor măsuri economice care să-i ajute pe oameni să depăşească actuala criză.

"După ce că iau toate deciziile cu întârziere, președintele și oamenii lui nu se înțeleg. Ieri Klaus Iohannis a spus că vârstnicii nu au voie să iasă deloc din casă. Mai târziu, Ludovic Orban l-a corectat: vârstnicii pot ieși între orele 11-13 pentru a-și cumpăra mâncare sau medicamente.

În același mod se întâmplă și cu măsurile economice. Tot cu întârziere și contradicții. Amânarea plății ratelor e complicată, a explicat premierul, ca un avocat al băncilor. „Nu poți forța sistemul bancar să renunțe la venituri fără de care nu pot funcționa”, a spus Orban. Azi, ministrul de finanțe își contrazice șeful și declară că Guvernul pregătește o OUG în acest sens.

PSD cere amânarea plății ratelor la bănci demult. Așa cum cere demult și alte măsuri economice care să îi ajute pe oameni să treacă prin această criză îngrozitoare. Toate sunt urgente!

→ La cererea antreprenorilor, să se treacă la amânarea plății contribuțiilor de asigurări sociale aferente veniturilor din salarii și veniturilor asimilate salariilor pentru 3 luni. Contractele de muncă să rămână valabile, vechimea să nu fie alterată. Contribuabilii să nu plătească dobânzi și penalități.

→ La cererea beneficiarului , persoane fizice și firme, să se amâne pentru 3 luni plata serviciilor de utilități (apa, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice si de internet, cablu TV) pentru toți beneficiarii de astfel de servicii de pe teritoriul României. Sumele amânate se vor recupera în rate timp de 12 luni după această perioadă.

Fiecare zi contează. Ieșiți, colegi liberali, din starea de campanie electorală. Suntem într-o bătălie grea, mor oameni în fiecare zi!

Oameni buni, stați acasă!", scrie Ioana Bran pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.