Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Constantin câștigă procesul cu AUR: 'Măi George, abia aștept să donez banii unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse'

facebook.com
Ioana Constantin

Realizatorul tv Ioana Constantin, fost vicepreşedinte al PMP, anunță luni, într-o postare pe Facebook, că a câștigat procesul cu partidul AUR. Ea îl anunță pe George Simion că banii pe care îi va recupera îi va dona unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse.

„Am câștigat procesul cu partidul AUR. Partidul lui George Simion m-a dat în judecată pentru că, spun ei, prin postările mele i-am acuzat de propagandă rusă în România și, citez, ”am creat o stare de pericol în jurul partidului”, iar postările mele ”au ajuns la milioane de oameni din țară și diaspora”. Fără precedent în România, un partid politic în întreg a dat în judecată un cetățean (chiar dacă eram atunci în politică și eu). Revoltător mi s-a părut că la dosar au fost puse comentariile dumneavoastră la postările mele. Asta arată foarte multe despre reflexele democratice ale unor politicieni din acest partid. Și la fel de multe despre ce ar însemna ca astfel de oameni să aibă și mai multă putere în mâini.
După ce rămâne definitivă decizia, măi George, abia aștept să donez banii - cheltuielile de judecată- unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse. Înțelegi tu ce spun mai ales că tocmai ai declarat că România nu ar mai trebui să dea niciun ban R. Moldova, asta exact când Moldova e sufocată de șantajul energetic al criminalilor de la Kremlin. Basarabia e România. Rusia e un stat criminal, terorist. Iar România e un stat european, membru NATO, care nu digeră propaganda Rusiei.
p.s.: Toate postările și declarațiile mele au vizat doar declarații ale unor politicieni care erau sau sunt membri ai partidului AUR”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.