Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Constantin (PMP): 'Ce război ridicol duc primarii USR-PLUS din București cu bursele elevilor'

Vestea.net
Ioana Constantin

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, critică declaraţiile şi acţiunile primarilor USR-PLUS din Capitală cu privire la bursele elevilor. "Ce război ridicol duc primarii USR-PLUS din București cu bursele elevilor și, în general, cu elevii din București", scrie Ioana Constantin pe Facebook.

"”Bursele sunt o ipocrizie acum. Sunt profesori care dau note mai mari doar ca să încurajeze financiar un elev” spune primarul USR-PLUS de la Sectorul 2 în ședința CL de azi, după ce acum o lună primarul USR PLUS de la Sectorul 1 Clotilde Armand încerca să reducă cuantumul burselor elevilor și să modifice regulamentul de acordare al burselor. Educația și performanța nu se negociază. În sectorul 1, dar și în sectorul 2 avem școli de prestigiu și elevi cu rezultate excepționale atât la nivel național, cât și la nivel internațional. La fel și profesori dedicați.

Ironic, ieri pe Facebook, viceprimărița USR-PLUS de la sectorul 2 scria greșit ”copiii”. Evident, cu un ”i” lipsă. Aceeași doamnă scria: ”iar copii pot să bată mingea în curtea de școală la fel cum bat și în parc fără să distrugă parcurile”. Așadar, elevii distrug parcurile? Sigur nicio mingea nu e ”bătută” mai rău decât a bătut doamna limba română. Probabil, așa judecă primarii USR-PLUS educația și performanța - în funcție de ”relația” lor cu limba română.

Tot ieri, Clotilde Armand avea un derapaj pentru care nu am auzit să-și fi cerut scuze: ”Această schizofrenie mă depășește”.

Mă îndoiesc că știu cele două doamne și primarul de la sectorul 2 să aprecieze modul în care un dascăl își notează elevii. În realitate, pe ambii primari USR-PLUS îi depășește funcția. N-a fost vreodată mai murdar, mai neîngrijit sectorul 1 și niciun primar nu și-a permis în sectorul 1 să calce în picioare bursele elevilor. La ce-o folosi războiul cu bursele elevilor e absolut de neînțeles", mai notează reprezentanta PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.