Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Ramona Bruynseels (AUR) dă de pământ cu parlamentarii

Inquam Photos
Ramona Ioana Bruynseels

Ioana Ramona Bruynseels, șefa Departamentului de politici publice al AUR, a răbufnit, pe Facebook, după ce parlamentarii și-au aprobat pe furiș 7500 de lei în plus.

"Și-au aprobat pe furiș 7500 de lei în plus pentru fiecare parlamentar.

Copiilor noștri le-au dat 13 lei în plus la alocație!

PNL si PSD au mărit sumele forfetare pe care fiecare deputat si senator le primește lunar de la Parlament.

Cu cât credeți? Cu 7500 de lei. Da, m-ați auzit bine: cu 7500 de lei!

Spuneți-mi doamnelor si domnilor, câți români câștigă în total în România 7500 de lei? Câți români sunt în stare să ducă acasă 7500 de lei pentru a putea avea grijă așa cum trebuie de familiile lor? Vă spun eu, nu mulți! Și, în timpul acesta, în care oamenii nu știu ce să pună pe masă, în care oamenii nu știu cum să își plătească facturile la energie, în care nu știu dacă mâine mai au un loc de muncă și dacă sunt în siguranță în această țară, parlamentarii PNL si PSD își măresc sumele forfetare, pe lângă toate celelalte sume pe care le primesc, cu 7500 de lei pe lună.

Și pentru ce folosesc acești bani?

Și pentru ce folosesc acești bani? Vă spun eu: pentru a-și promova imaginea și acțiunile, pentru a informa electoratul asupra a ceea ce fac ei zi de zi. Adică pentru a-și repara imaginea. Adică au facut până acum câte au făcut, și-au distrus imaginea, au pierdut încrederea poporului, iar acum, iau bani tot de la noi și își repară imaginea.

Iar nouă, ne-au dat la alocația copiilor, 13 lei in plus. Atât calculeaza statul că merită un copil în urma scumpirilor care au apărut, când inflația reală, cea pe care noi o întâlnim în magazinele din care cumpărăm hrană și îmbrăcăminte pentru copiii noștri, este de cel puțin 20-25%.

Într-o perioada de criză, într-o perioadă când poporul român este disperat, spuneți voi, dragii mei, cum se numește ceea ce au facut acesti indivizi!", spune Ioana Ramona Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.