Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Ramona Bruynseels, despre planurile PSD și PNL privind taloanele de pensii recalculate: Aș avea un semnal de tras întregii societăți românești

Radu Pop
Ioana Ramona Bruynseels

Ioana Ramona Bruynseels, despre planurile PSD și PNL privind taloanele de pensii recalculate: Aș avea un semnal de tras întregii societăți românești

Prezentă în Teleorman cu ocazia protestelor naționale împotriva comasării alegerilor, președinta Organizației de Femei a AUR, Ioana Ramona Bruynseels, a ținut să atragă atenția pensionarilor în legătură cu planurile PSD și PNL privind taloanele de pensii recalculate ce ar urma să fie transmise chiar în pragul alegerilor. Ioana Ramona Bruynseels susține că asistă la același tip de ”manipulare cu care ne-am obișnuit de 34 de ani încoace și pe care românii au ajuns să o urască din toți rărunchii.”

„Aș mai avea un scurt semnal de tras întregii societăți românești. Înțelegem din informațiile pe care, bineînțeles, le primim și noi din diverse surse, că actuala putere se gândește să transmită taloanele de pensii cu suma recalculată românilor, pensionarilor, care, într-adevăr, vor înregistra creșteri după recalculare.

Aceste taloane ar fi transmise din ceea ce aflăm noi, intenția este să fie transmise în luna mai. În luna mai, deși, după cum știți, septembrie este termenul prevăzut în lege. În consecință, nu putem decât să ne întrebăm dacă este o coincidență că se dorește transmiterea taloanelor doar către cei care vor înregistra creșteri.

Rețineți, către ceilalți nu se vor transmite noile taloane. Este oare o coincidență că se transmit în mai, cu o lună înainte de alegeri? Sau este din nou genul acela de manipulare cu care ne-am obișnuit de 34 de ani încoace și pe care românii au ajuns să o urască din toți rărunchii? Nu putem decât, uitându-ne la precedente și la cei care ne conduc, să credem că folosesc această metodă pentru a transmite românilor, care vor beneficia de creșteri, că iată, prin noi primiți aceste creșteri și aveți grijă cum votați, că dacă cumva se răstoarnă ordinea și ajung să câștige alegerile alții, cine știe ce se poate întâmpla până când veți ajunge voi, într-adevăr, din septembrie încolo să primiți creșterile.”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Ioana Ramona Bruynseels are încredere în înțelepciunea pensionarilor și în puterea lor de a discerne între bine și rău, între minciună și adevăr, între manipulare și adevăr.

„Noi vrem să le transmitem pensionarilor care până acum au fost bătaia de joc a guvernelor PSD și PNL, pensionarilor, părinților, bunicilor noștri, așa cum i-a numit de fiecare dată domnul ministru Budăi încercând să le ajungă la suflet, că noi credem în ei, credem în înțelepciunea lor și în puterea lor de a discerne între bine și rău, între minciună și adevăr, între manipulare și adevăr.

Și că îi rugăm să se aștepte la orice, chiar dacă primesc acele taloane cu pensiile mărite să nu excludă faptul că, așa cum s-au răzgândit acești guvernanți de foarte multe ori și le-au oferit surprize neplăcute, acest lucru se poate întâmpla în continuare. Așadar, îi rugăm și apelăm la ei ca acel talon cu pensia crescută să nu reprezinte un motiv pentru a vota în continuare coaliția aceasta toxică care a dus la dezastrul pe care îl trăim cu toții.”, a mai declarat președinta Organizației de Femei a AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.