Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Ramona Bruynseels, șefa femeilor din AUR: Suntem mai puternici și mai bine pregătiți decât credeți voi!

Facebook/ Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Aflată la Cluj, Ioana Ramona Bruynseels, președinta organizației de femei în Partidul AUR, transmite un mesaj de forță Grupului de la Cluj: „Suntem mai puternici și mai bine pregătiți decât credeți voi!”.

„Noi le transmitem chiar și de aici de la Cluj unde ei se gândesc că sunt atât de puternici și controlează tot,  că AUR este mai puternic decât cred ei și că AUR este mai pregătit decât cred ei și decât și-ar dori ei ca acest lucru să se întâmple. Spun aceste lucruri nu doar ca simple declarații politice ci în urma unei săptămâni în care am intervievat pentru diverse candidaturi în județul nostru foarte mulți oameni de bună credință și vreau să vă dau vestea cea bună: către noi, către AUR, vin oameni foarte buni.

Unii noi în politică, alții cu experiență, dar oameni curați care au încercat tot timpul în mandatele lor anterioare să facă bine comunităților din care fac parte. Oameni care au nevoie doar de cadrul stabilit în care ei să poată acționa și să facă bine pentru români. M-am bucurat totodată să întâlnesc în această săptămână foarte multe doamne extraordinare care iată că își depun candidatura pentru a fi primari în comunele și orașele pe care le reprezintă și în care locuiesc. Este un semn bun. Noi, cei de la Aur, credem foarte mult în doamne, în femei. Le invităm alături de noi în continuare pentru că femeia este nucleul societății, cum ne place nouă să spunem în AUR, femeia este nucleul de AUR. Femeia este responsabilă, este dedicată, este corectă, onestă, ține la viitor, face toate demersurile pentru ca tinerii, copiii să fie bine, să aibă oportunități.”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.