Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis a SEMNAT! Încă o lege de importanţă MAJORĂ, promulgată astăzi de preşedinte

administratia prezidentiala

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale. 

Actul normativ prevede că introducerea Comisiei pentru transporturi şi energie a Senatului în procedura de analizare a raportului anual de activitate a ANRE, alături de Comisia pentru industrii şi Comisia de buget ale Camerei Deputaţilor şi Comisia pentru buget a Senatului. 

De asemenea, legea stipulează numirea membrilor Comitetului de reglementare al ANRE, cu nominalizarea funcţiilor, la propunerea comună a Comisiei pentru industrii a Camerei şi a Comisiei pentru transporturi şi energie a Senatului. 

Modificările la lege au fost propuse de mai mulţi parlamentari PSD şi unul de la ALDE, în contextul în care în 2014 a fost înfiinţată la Senat Comisia pentru transporturi şi energie, care a preluat domeniile transporturi şi energie de la Comisia economică.

Citeşte şi: Un consultant politic, analiză la SÂNGE după suspendarea lui Dodon: 'Vorbim despre un conflict îngheţat...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.