Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis a vorbit la telefon cu românul rănit în atentatul de la Tel Aviv: Ce i-a spus

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că a vorbit la telefon cu românul rănit în atentatul de la Tel Aviv şi că acesta se simte relativ bine. "Am vorbit cu el mai devreme. Am vrut să ştiu de la el cum se simte. Este slăbit. A avut loc o intervenţie chirurgicală, se simte relativ bine, este stabil", a spus Iohannis.

Şeful statului a precizat că românul rănit marţi seara în atentatul de la Tel Aviv se află în Israel pentru un proiect de cercetare. "Mi-a spus că este aici pentru un proiect de cercetare şi l-am invitat, după ce se face bine şi vine în ţară, să mă viziteze să-l văd", a adăugat Iohannis, după ce a vizitat Zidul plângerii.

Klaus Iohannis se află, începând de duminică, într-o vizită de stat în Israel şi Palestina. Ministerul Afacerilor Externe a informat miercuri că printre persoanele rănite în atentatul care a avut loc marţi seara, la Tel Aviv, se numără şi un cetăţean român, care în prezent este internat într-un spital din capitala Statului Israel, în stare stabilă. Ambasada României la Tel Aviv este în legătură permanentă cu spitalul, pentru a oferi asistenţă consulară, în situaţia în care acest lucru se va impune. O persoană a fost ucisă şi alte nouă rănite în multiplul atac cu cuţitul al unui bărbat într-o suburbie din sudul oraşului Tel Aviv, Jaffa, a precizat poliţia, care în cele din urmă l-a omorât pe atacator, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.