Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis acuzat de tertipuri inimaginabile ca-n filmele cu spioni

Candidatul ACL la presedintie Klaus Iohannis este acuzat de tertipuri inimaginabile. Acestea se resfrang atat asupra dezbaterii cu Victor Ponta de la B1 TV, cat si asupra momentului inedit de vineri in care a cantat imnul national.

Iohannis este acuzat ca ar fi avut - atat la dezbatere cat si la momentul intonarii imnului - o casca wireless in ureche prin care i s-ar fi dictat raspunsuri in cadrul dezbaterii, respectiv versurile imnului national in timpul conferintei de presa de vineri.

Zvonurile legate de conferinta de presa au pornit de la un gest facut de Klaus Iohanns, care si-a dus mana la ureche "ca si cum ar vrea sa aranjeze ceva", potrivit evz.ro. Aceste acuzatii intrec orice putere de imaginatie, si incearca sa ii dea candidatului ACL tuse de smecherie, furt si parsivitate.

"Căştile wireless sunt la la mare căutare printre elevi şi studenţii care vor să copieze în timpul examenelor. Pe site-urile de specialitate există mai multe modele, căştile ”invizibile” fiind disponibile în diverse variante, cum ar fi în culoarea pielii sau dotate cu un sistem de reducere a zgomotului de fond", mai precizeaza sursa citata pentru a intari acuzele aduse lui Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.