Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis ataca din nou Guvernul pe tema votului din diaspora. Ce solicitari face

iohannis_protv

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca solicita Ministerului de Externe sa mareasca numarul sectiilor de votare din afara tarii pentru ca romanii din diaspora sa nu mai fie umiliti la urne.

"Guvernul Ponta ne-a facut de ras in lume prin organizarea defectuoasa a votului din diaspora. Romanii au fost umiliti. La sesizarea noastra de a inmulti numarul de sectii de vot ne-a spsu initial ca nu se paote. BEC ieri a aratat ca acest lucru este valabil doar in interiorul tarii. Concluzie: afara, unde nu sunt liste permanente s-au creat premisele crearii unor noi sectii. Cer MAE sa se apuce urgent de treaba, sa gaseasca urgent o solutie pentru a organiza noi sectii de votare.

Am constatat ca romanii din diaspora sunt consternati. Sunt mii de sesizari trimise la BEC din partea de romanilor. "Am fost pur si simplu umiliti", scrie in una dintre ele so toate sunt in genul acesta.

Daca exista la domnul Ponta o urma de demnitate si respect fata de romanii din diaspora le solicit sa rezolve problema", a spus Klaus Iohannis.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.