Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis dă un ultim atac la adresa Guvernului Dăncilă înainte de ședință: 'Nu a existat pregătire trasparentă / Este păcat'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila iohannis

Președintele Klaus Iohannis a criticat din nou vineri, la Palatul Cotroceni, pachetul de măsuri fiscale anunțat de ministrul Eugen Teodorovici.

„Astfel de măsuri au un impact negativ în economie. Nu a existat pregătire trasparentă. Nu a existat un dialog cu mediul de afaceri. Atractivitatea este în creștere sau în scade în funcție de siguranța mediului economic (…) Este important pentru economia românească să fim atractivi (…) Ori, dacă la nivel de guvern apar de pe azi de mâine măsuri cu un impact profund în economie mulți investitori vor sta să se gândeacă dacă să continue să investească aici. Este păcat (…) pentru că România este o locație economică cu potențial mare. Dacă punem asta în pericol suntem pe calea greșită. (…) Apelul meu a fost să se vină cu un pachet de măsuri care sunt explicabile și care au un fundament solid”, a declarat Klaus Iohannis.

Cabinetul Dăncilă se va reuni, vineri, în ședință la Palatul Victoria, de la ora 18.30. Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca în această ședință o să fie adoptată ordonanța de urgență care prevede mările fiscale, printre care se numără și „taxa pe lăcomie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.