Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre crearea USD: Este un semnal că ei vor altceva decât noi

joha

“Nu cred că se schimbă ceva cu USD, dar cu siguranţă trebuie să ne dea de gândit. Chit că se declara ca sunt o alianţă pentru europarlamentare, e un semnal puternic de care vom tine seama in negocieri. USL nu cred că suferă, dar relaţia, da! Dacă s-a făcut o alianţă de patru formaţiuni şi acum trei şi-au făcut alianţa lor, e un semnal că ei vor altceva decât noi!”, a  spus Iohannis.

Totodată, Iohannis  a subliniat că dacă negocierile privind funcţia de viceprimar vor merge bine,  ”vom merge mai departe şi ca USL”: “Voi merge şi voi îndeplini condiţiile cerute de lege, nu de ANI, pe mine nu mă interesează ANI, ci ce spune legea”.

Liberalul a declarat că, în situaţia în care va deveni ministru, îşi va da demisia cu 5 minute înainte de depunerea jurământului şi că viceprimarul va asigura interimatul la Primăria Sibiu: “Demisia, cu cinci minute înainte de depunerea jurământului . Eu merg la Bucureşti pentru că aşa s-a hotărât în PNL, eu merg pentru că s-a hotărât să fiu vicepremier şi ministru de Interne, eu nu discut despre altceva. Voi veni foarte des la Sibiu şi voi avea consultări cu doamna Fodor, asta ca nu cumva cineva să-şi imagineze că las lucrurile să meargă într-o direcţie nedefinită. Nici vorbă”.

Citeste şi:  Cum raspunde Oprescu la o oferta USD Sorin Oprescu, lancea USD  USD, anunt-soc pentru Cotroceni: “Oprescu are sanse foarte mari” Cum vede PNL crearea USD?! Antonescu: “Nu ne deranjează”  

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.