Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis dezlănţuit: Replici spumoase despre Ponta şi dezbaterea electorală. Atac la doctorat

Cei care au urmărit conferinţe de presă a candidatului ACL, de joi, de la Cluj-Napoca, au putut vedea un Klaus Iohannis diferit de ce a lăsat acesta să se vadă până în prezent. Declaraţii tăioase, replici spumoase, atacuri acide - au fost toate în repertoriul lui Iohannis.

Candidatul ACL a atins numeroase subiecte, de la economie ("Ponta ne spune că are excedent bugetar. Dacă nu ai fost în stare să cheltui banii pentru investiţii, ai rămas cu banii în buzunar, ca fraierul.") la justiţie şi alianţe politice ("PSD-PRM, un mariaj contra naturii, o nuntă intermediată.").

Iohannis s-a referit şi la dezbaterile electorale asupra cărora nu reuşeşte să se înţeleagă cu Ponta. Primarul Sibiului nu a ratat ocazia de a face aluzii la plagiatul lui Victor Ponta.

"PSD spune 'Doar nu negociem cu sasul ăla, doar noi conducem ţara, ce naiba!'. Ei vor să stabilească programul, temele, televiziunile. Nu aşa se face în lumea democrată. Nu e o harababură acolo, e o dezbatere în faţa naţiunii. Nu pot să accept această atitudine de infatuare. Domnul Ponta confundă universitatea cu căminul cultural, la nivelul său de doctorat. Dacă nu vrea la Timişoara, putem să mergem la Babeş-Bolyai sau la Universitatea Bucureşti, unde, domnule Ponta, v-aţi luat doctoratul. Voi avea eu grijă să existe o dezbatere publică", a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.