Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, discutie cu cancelarul Austriei despre scandalul alocatiilor pentru copii. Vezi concluzia

iohannis copii

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie cu cancelarul Austriei Werner Faymann despre scandalul provocat de afirmatiile ministrului de externe austriac privind alocatiile copiilor romani. Iohannis a primit asigurari ca pozitia exprimata de ministru nu este si pozitia Guvernului.

"Am avut o discuţie cu domnul cancelar federal al Austriei, Werner Faymann, despre nivelul alocațiilor pentru copiii muncitorilor români din Austria. Acesta m-a asigurat că poziţia exprimată de ministrul de Externe de la Viena privind reducerea alocațiilor nu este poziţia Guvernului federal austriac şi nu reprezintă nici poziţia domniei sale, ci este o opinie personală a domnului ministru. Fiecare cetățean român care muncește în străinătate trebuie să beneficieze de drepturile care i se cuvin", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de externe austriac a declarat ca alocatiile pe care le primesc copii romanilor care muncesc in Austria sunt prea mari si ar trebui sa fie reduse la nivelul celor din tara de origine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.