Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, discuţii cu preşedintele parlamentului bavarez - VIDEO

iohannis bavaria

Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în Germania, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului Landului Bavaria, Barbara Stamm, cu care a discutat despre "provocările generate de fenomenul migraţionist", potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. 

Cei doi oficiali au apreciat dezvoltarea continuă a relaţiilor dintre România şi Landul Bavaria, precizează sursa citată. 

"Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit interlocutoarei pentru sprijinul constant, atât din poziţia de Împuternicit al Guvernului bavarez pentru relaţia cu România, cât şi ca preşedinte al Fundaţiei România-Bavaria pentru Asistenţă Socială", se arată în comunicat. 

În discuţii a fost menţionată importanţa comunităţii româneşti din Bavaria şi a etnicilor germani originari din România, ca "punte solidă de legătură şi cooperare". 

"A fost abordată şi problematica europeană, cu accent pe provocările generate de fenomenul migraţionist", se mai arată în comunicat. 

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează o vizită de lucru în Bavaria. El se va mai întâlni cu premierul Landului Bavaria, Horst Seehofer. De asemenea, şeful statului va participa la Conferinţa de Securitate de la Munchen care se va desfăşura începând de vineri până duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.