Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Ludovic Orban: Ne vom bate la Consiliul European să primim cât mai multe fonduri

iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după discuțiile de la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban, că România va primi mai multe fonduri europene și că primele negocieri vor avea loc pe 18-19 iunie în ședința Consiliului European.

„Este in discutie o propunere a Comisiei Europene, pe care noi o gasim buna. Asta inseamna ca fondurile multianuale vor fi discutate la pachet cu fonduri destinate revigorarii economice in Uniunea Europeana. Deci vom beneficia si noi, Romania, de mai multe fonduri europene decat am avut initial in plan inainte de criza. Se vehiculeaza multe sume. In realitate avem de-a face cu un proiect al Comisiei, urmeaza fazele de negociere intre liderii statelor si va fi negociat ulterior si in Parlamentele nationale si in Parlamentul European. Noi vom investi acesti bani in proiecte foarte importante pentru Romania, nu doar revigorare economica. Vom investi in autostrazi, linii de cale ferata, in proiecte de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in sistemul de invatamant. Pana atunci suntem hotarati sa ne batem sa primim o alocare cat se poate de substantiala. Aceste lucruri se vor discuta in 18-19 iunie cand vom avea Consiliul European in videoconferinta”, a declarat Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.