Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis și Ponta își trimit săgeți: ULTIMELE poziții față de dezbaterea electorală

dezbatere

Klaus Iohannis și Victor Ponta au ținut să-și trimită o serie de mesaje, în care s-au poziționat față de mult așteptata dezbatere electorală. Deși alegerile bat la ușă, nici unul dintre cei doi nu pare să cedeze și își păstrează pozițiile avute la începutul campaniei.

Victor Ponta se menține pe poziții și anunță că îl așteaptă pe Klaus Iohannis în dezbatere la cele 4 televiziuni deja anunțate.

”Eu voi merge la cele 4 televiziuni, pentru că eu consider că jurnaliștii au intermediat zi de zi între politicieni și telespectatori. Să vină și cu prompter, și cu cască în ureche, oricum (...) mi-aș dori să văd și eu o dată în viață ce crede Klaus Iohannis despre politica externă a României”, a declarat Victor Ponta.

De partea cealaltă, Klaus Iohannis susține că Victor Ponta este arogant și nu a încercat niciodată se negocieze cu adevărat pentru organizarea unei dezbateri.

”Candidatul Ponta se consideră deasupra tuturor celorlalţi candidaţi. S-a gândit ca această dezbatere se organizează în birourile de la PSD, așa cum se face și cu Guvernul.

Oamenii săi nu i-au contactat pe oamenii mei. Din cabinetul său de la PSD s-a gândit la programul dezbaterilor. Nu e vorba de a face o emisiune bună la televizor, e vorba de o dezbatere. Trebuie făcută o dezbatere pe un teren neutru unde toată lumea să aibă acces. Am propus Universitatea de Vest. Am propus la IPP-ul, nu s-a putut. În concluzie nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

Una peste alta pot să vă garantez că nu voi lăsa lucrurile aşa. Luni sau marţi voi încerca să văd cum să-i aduc la masa negocierii şi lumea să ne vadăîn dezbatere”, a declarat Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.